Ögonfransförlängning

March 05, 2015

0 | 0 | 0 | 0

Ögonfransförlängning passar alla åldrar och livsstilar! För dig som vill ha fylligare och längre fransar, för dig som inte tål mascara eller för dig som fått tunnare och glesare fransar med åren.

 

Klassiska Ögonfransförlängning

 

Singelfransar appliceras en och en, på dina egna fransar och vi sätter mellan 65-100 fransarna på ögon beror på din egna fransar. Vi använder mink-och silkes fransar, båda är gjorda av syntet och av bästa kvalitet. De är utformade för att likna de egna fransarna och ser därmed väldigt naturliga ut.

 

Fransarna kommer i flera längder, med olika böjning och tjocklekar.Vi har de vanligaste

storlekarna.

 

Hur länge håller Klassiska Ögonfransförlängning

 

en fransar förlängning förväntas hålla i ca 3-5 veckor. Hur väl du tar hand om dina fransar är också avgörande. Vi rekommenderar påfyllning med 3 veckors mellanrum för täta och fylliga fransar.

 

 

Dramatiska Ögonfransförlängning

 

Dramatiska Ögonfransar är en ny teknik inom ögonfransförlängning där man applicerar flera supertunna fransar, mellan 2-5 stycken, på varje enskild frans. Detta ger ett väldigt fylligt resultat trots att det belastar de egna fransarna mindre än en traditionell fransförlängning. Metoden fungerar även mycket bra på personer med få och glesa egna fransar som på detta sätt erhåller ett fylligare resultat. Dramatiska ögonfransar ligger inte fokus på längden utan på en naturlig fyllig look.

 

Hur länge håller Dramatiska ögonfransar

 

Är samma som en vanlig fransförlängning beror det på i vilken växtcykel dina egna fransar befinner sig i, men en  förlängning förväntas hålla i ca 3-5 veckor. Hur väl du tar hand om dina fransar är också avgörande. Vi rekommenderar påfyllning med 3 veckors mellanrum för täta och fylliga fransar.

 

 

 

 

Klassiska Ögonfransförlängning Nyset     895:-

Påfyllning up till 3v                                     500:-

 

 

Dramatiska Ögonfransförlängning Nyset  1200:-

Påfyllning up till 3v                                     750:-

 

** Finns mer bilderna på vår Facebook sidan.. Pranari-massage eller https://instagram.com/pranaribeauty1986

 

Launch website